Το Topshoes.gr αποτελεί εμπορική επωνυμία της εταιρείας Αφοι Καλτσάμη Ο.Ε. με αριθμό ΓΕΜΗ 46068622000, ΑΦΜ 081433049 και έδρα στην Χαλκίδα, Κριεζώτου και Συγγρού, ΤΚ 34132.
Το www.topshoes.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης εμπορευμάτων μέσω διαδικτύου. Πρόκειται για μια Ελληνική εταιρεία με μια ομάδα ανθρώπων που έχουν εξειδίκευση και μεγάλη εμπειρία στον χώρο του υποδήματος.
Από το 1985 πού ξεκινήσαμε διατηρούμε συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του χώρου από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίες μας συντροφεύουν σε όλη τη μέχρι τώρα πορεία μας.
Κάποιες από τις βασικές μας συνεργασίες είναι με τις εταιρίες Tamaris, Geox, Mayoral, Ragazza, Timberland, Lelli Kelly, Havaianas, Ipanema, Castor, Komis & Komis αλλά και με πολλά ακόμη brands που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
Βασικός στόχος είναι η άμεση και καλύτερη εξυπηρέτησή σας που θα μας βοηθήσει να καλλιεργήσουμε ένα κλίμα αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης.
Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας η οποία εμπλουτίζεται συνεχώς, είναι προσαρμοσμένη στα δεδομένα και τις ανάγκες της Ελληνικής αγοράς.
Το όραμά μας είναι να είμαστε η πρώτη αλλά και η καλύτερη επιλογή για τις αγορές σας.
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα λειτουργεί με όρους και προϋποθέσεις που διασφαλίζει εκατέρωθεν τους συναλλασσόμενους και που μπορείτε να βρείτε εδώ: Όροι χρήσης