ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Το Topshoes.gr αποτελεί εμπορική επωνυμία της εταιρείας Αφοί Καλτσάμη Ο.Ε. με αριθμό ΓΕΜΗ 46068622000, ΑΦΜ 081433049 και έδρα στην Χαλκίδα, Κριεζώτου και Συγγρού 1, ΤΚ 34132.
Οι ακόλουθοι Γενικοί Όροι Χρήσης διέπουν την προσφορά και την πώληση προϊόντων στον διαδικτυακό ιστότοπό “www.topshoes.gr”.
Το Topshoes.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους της παρούσας σύμβασης και τις προϋποθέσεις συναλλαγών και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο σε περίπτωση οποιασδήποτε αλλαγής ή προσθήκης στους όρους.
Όλα τα επώνυμα προϊόντα που διαθέτουμε στο TopShoes.gr είναι 100% αυθεντικά και αγορασμένα από τις εταιρείες που τα κατασκευάζουν ή από τις αντίστοιχες αντιπροσωπείες τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Αν είστε κάτω των 16 ετών, πρέπει να έχετε τη συγκατάθεση γονέα/κηδεμόνα σας πριν πραγματοποιήσετε κάποια παραγγελία ή δώσετε οποιαδήποτε προσωπικά στοιχεία.
Η πλοήγηση σας ως επισκέπτης ή χρήστης καθώς και οποιαδήποτε συναλλαγή στον διαδικτυακό ιστότοπο topshoes.gr σημαίνει ότι συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η χρήση του συνεπάγεται την αποδοχή όλων.
Αποτελεί δεδομένο και τεκμήριο ότι ο επισκέπτης ή χρήστης έχει διαβάσει, κατανοήσει και αποδεχθεί όλους τους κάτωθι όρους χρήσης.
Σε περίπτωση που ο επισκέπτης ή χρήστης δεν συμφωνεί με τους παρόντες όρους χρήσης, οφείλει να μην κάνει ουδεμία χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του.

1. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ - ΛΗΨΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ

Αφού περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να επιλέξετε τα προϊόντα της αρεσκείας σας και να τα τοποθετήσετε στο καλάθι αγορών σας.
Μπορείτε να δείτε και να επεξεργαστείτε το καλάθι αγορών σας οποιαδήποτε στιγμή της περιήγησή σας άμεσα.
Για να προχωρήσετε στη αγορά των προϊόντων σας που διαλέξατε, θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα αγοράς. Με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτησή σας προσέξτε ώστε όλα τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν να είναι σωστά και πλήρη ώστε η παραγγελία και η παράδοση των προϊόντων σας να γίνει το συντομότερο δυνατόν.
Σε περίπτωση που κάποια στοιχεία θεωρηθούν ελλιπή ή λανθασμένα η παραγγελία δεν θα εκτελείται άμεσα αλλά θα προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για τυχόν διορθώσεις. Σε περίπτωση που ούτε αυτό είναι εφικτό η παραγγελία θα ακυρώνεται.
Αφού κάνατε αποδοχή των όρων που διέπουν τη μεταξύ μας συναλλαγή ευθύνεστε για την ορθότητα και νομιμότητα των στοιχείων που συμπληρώσατε στη φόρμα αγοράς. Με την ολοκλήρωση της αγοράς σας θα ανακατευθυνθείτε σε σελίδα που θα σας ενημερώνει για την επιτυχή έκβαση της παραγγελίας σας.
Παράλληλα θα λάβετε mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δηλώσατε για την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.
Οι παραγγελίες σας παραλαμβάνονται από την εταιρεία μας με κάθε επιφύλαξη ελέγχου διαθεσιμότητας των προϊόντων που έχετε επιλέξει.
Αν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά, προκειμένου να υπάρξει συνεννόηση για τροποποίηση ή ακύρωση του αιτήματος παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η τηλεφωνική επικοινωνία θα σας αποσταλεί e-mail προκειμένου να έρθετε εσείς σε επαφή μαζί μας. Σε περίπτωση που ούτε αυτό γίνει για διάστημα 3 ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας σας, τότε το αίτημά σας ακυρώνεται αυτόματα και θα πρέπει να κάνετε νέα παραγγελία.
Η παραγγελία σας, ανάλογα την ώρα και την ημέρα που την υποβάλλατε επιβεβαιώνεται και εκτελείται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών.
Τα προϊόντα σάς αποστέλλονται μέσω εταιρίας courier που είναι επιλογή της εταιρείας μας και όχι του πελάτη.
Τα προϊόντα που αγοράζετε θα παραδίδονται από την courier στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει κατά την παραγγελία σας. Σε περίπτωση μη παράδοσης στη διεύθυνση από την courier ουδεμία ευθύνη φέρει η εταιρεία μας.
Η αποστολή των προϊόντων μας στην Ελλάδα, για όλες τις παραγγελίες γίνεται δωρεάν.
Μόνο σε περίπτωση αντικαταβολής υπάρχει χρέωση σε όλες τις παραγγελίες 2,50€.
Η παράδοση των προϊόντων εξαρτάται από την περιοχή που βρίσκεται ο πελάτης.
Συνήθως ο χρόνος παράδοσης από την courier εντός αστικών περιοχών είναι 1 εργάσιμη ημέρα. Κάποιες φορές και σε λιγότερο από 24 ώρες.
Σε πιο απομακρυσμένες περιοχές και στα νησιά μας η παράδοση ποικίλει ανάλογα με το πόσο απομακρυσμένη ή όχι είναι η περιοχή του πελάτη και αρκετές φορές έχει να κάνει με τον τοπικό αντιπρόσωπο της courier.
Ο χρόνος παραλαβής σε αυτές τις περιπτώσεις φτάνει στις 2-4 εργάσιμες ημέρες.
Σε κάποια νησιά ιδιαίτερα τη χειμερινή περίοδο είναι πιθανή μια μεγαλύτερη καθυστέρηση που συνήθως οφείλεται στα μη συχνά δρομολόγια πλοίων.
Η εταιρεία μας δε φέρει ευθύνη σε περίπτωση καθυστέρησης λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών ή σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας (π.χ. απεργίες)
Επίσης δεν ευθυνόμαστε στην περίπτωση καθυστέρησης από τον εκάστοτε τοπικό αντιπρόσωπο της ταχυμεταφορικής που για δικούς του λόγους καθυστερεί την παράδοση της παραγγελίας σας.
Για παραδόσεις Σαββάτου μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας .

2. ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ
Όλες οι παραγγελίες, ανεξαρτήτως ποσού αποστέλλονται ΔΩΡΕΑΝ
Μόνο σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή υπάρχει χρέωση 2,50€ 
Η αποστολή γίνεται με courier της επιλογής μας και όχι του πελάτη. 
Σε περίπτωση που ο πελάτης θέλει διαφορετική courier ή τρόπο αποστολής και αφού συμφωνήσουμε, τα έξοδα επιβαρύνουν τον ίδιο.
Χρόνος αποστολής παράδοσης 1-3 εργάσιμες ημέρες εκτός πολύ απομακτυσμένων περιοχών.
Παραγγελίες μεγάλου όγκου και βάρους αποστέλονται με μεταφορική εταιρεία της επιλογής μας.

ΚΥΠΡΟΣ
Η παραγγελία σας αποστέλλεται με τα Elta courier σε συνεργασία με την Aramex και ισχύουν οι παρακάτω χρεώσεις. 
Για παραγγελίες έως 49,99€ μεταφορικά 10,00€ 
Για παραγγελίες από 50,00€ έως 99,99€ μεταφορικά 9,00€ 
Για παραγγελίες από 100,00€ έως 149,99€ 8,00€
Για παραγγελίες άνω των 150,00€ δωρεάν μεταφορικά
Η αντικαταβολή δεν ισχύει σαν τρόπος πληρωμής στη Κύπρο. 
Η πληρωμή γίνεται μέσω PayPal ή Πιστωτικής/Χρεωστικής Κάρτας.
Χρόνος παράδοσης 2-5 εργάσιμες ημέρες εκτός απομακρυσμένων περιοχών.

ΕΥΡΩΠΗ
Η παραγγελία σας αποστέλλεται με τα ΕΛΤΑ και ισχύουν οι παρακάτω χρεώσεις. 
Για παραγγελίες έως 49,99€ μεταφορικά 14,00€ 
Για παραγγελίες από 50,00€ έως 99,99€ μεταφορικά 12,00€ 
Για παραγγελίες από 100,00€ έως 149,99€ 10,00€
Για παραγγελίες άνω των 150,00€ δωρεάν μεταφορικά
Η αντικαταβολή δεν ισχύει σαν τρόπος πληρωμής σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 
Η πληρωμή γίνεται μέσω PayPal ή Πιστωτικής/Χρεωστικής Κάρτας.
Ο χρόνος παραδοσης εξαρταται από τα τοπικά ταχυδρομεια

ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Η παραγγελίες αποστέλλονται με ΕΛΤΑ.
Η πληρωμή γίνεται μέσω PayPal.

3. ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το φόρο προστιθέμενης αξίας (Φ.Π.Α.) που ανέρχεται στο 24%.
Η εταιρεία μας έχει το δικαίωμα οποιαδήποτε στιγμή και άνευ προηγούμενης ειδοποίησης να μεταβάλει τις τιμές πώλησης για τα προϊόντα της. Όλα τα επώνυμα προϊόντα που διαθέτουμε στο TopShoes.gr είναι 100% αυθεντικά και αγορασμένα από τις εταιρείες που τα κατασκευάζουν ή από τις αντίστοιχες αντιπροσωπείες τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η εταιρεία μας στα πλαίσια της σωστής λειτουργίας του ηλεκτρονικού μας καταστήματος δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα στις τιμές, σε εκπτωτικές προωθήσεις, στη διαθεσιμότητα, στη φωτογραφία, στα χαρακτηριστικά κλπ που μπορεί να οφείλονται σε τεχνολογικά, τυπογραφικά, ανθρώπινα λάθη, λανθασμένες πληροφορίες από τους προμηθευτές ή έστω και από αμέλειά της.
Σε περιπτώσεις σοβαρού λάθους τυχόν παραγγελία θα ακυρωθεί και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Σε περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο σφάλμα ή έχετε οποιαδήποτε απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα με την εταιρεία μας μέσω e-mail στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 2221023714 για αποσαφήνιση.

4. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Για τη μέθοδο πληρωμής με αντικαταβολή υπάρχει χρέωση 2,50€ και είναι διαθέσιμη μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδος.
Ανώτερο ποσό αντικαταβολής είναι τα 200€. Με την παραλαβή της παραγγελίας σας από τον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρείας γίνεται και η εξόφλησή της σε μετρητά.
Επίσης εάν το κόστος της αλλαγής του προϊόντος που θέλετε να κάνετε υπερβαίνει την τιμή της αρχικής παραγγελίας σας τότε επιβαρύνεστε με τα έξοδα αντικαταβολής που είναι 2,50€ και πληρώνετε τη διαφορά τιμής στο courier με την παραλαβή.
Σε περίπτωση πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό, δεν ισχύει η χρέωση των 2,50€ της αντικαταβολής.

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
Δεχόμαστε πληρωμή με πιστωτικές η χρεωστικές κάρτες στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Πειραιώς.

PAYPAL
Η πληρωμή με PayPal γίνεται υπό τους αυστηρούς όρους συναλλαγών που επιβάλλει η εταιρεία PayPal.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
Μπορείτε να εξοφλήσετε μέσω κατάθεσης στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 5154-057359-655
IBAN : GR5201721540005154057359655
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΛΤΣΑΜΗ Ο.Ε.

EUROBANK : 0026.0117.15.0200149710
IBAN : GR6702601170000150200149710
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΑΦΟΙ Κ.ΚΑΛΤΣΑΜΗ Ο.Ε

ΕΘΝΙΚΗ : 488/44081876
IBAN : GR8301104880000048844081876
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΛΤΣΑΜΗ Ο.Ε.

ALPHA BANK : 200-00-2320-002187
IBAN : GR5201402000200002320002187
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΛΤΣΑΜΗ Ο.Ε.

Οι καταθέσεις από διαφορετική τράπεζα έχουν επιβαρύνσεις που βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
Στο αποδεικτικό κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται ο Αριθμός Παραγγελίας και το Ονοματεπώνυμο που δηλώσατε στη φόρμα παραγγελίας.
Μετά την κατάθεση των χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας ένα e-mail στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 2221023714 για να μας γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση και αμέσως μόλις επιβεβαιωθεί η εξόφληση της παραγγελίας, αυτή θα εκτελεστεί άμεσα.

5. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ, ΑΛΛΑΓΩΝ και ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ
Μετά την παραλαβή του προϊόντος έχετε δικαίωμα επιστροφής ή αλλαγής κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας μέσω e-mail στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 2221023714 & 2118000494.
Η επιστροφή του προϊόντος ή της παραγγελίας πρέπει να γίνει εντός 15 ημερών από τη παραλαβή του.
Η πρώτη σας αλλαγή είναι δωρεάν.
 
Δηλαδή η επιστροφή γίνεται με δικά μας έξοδα όπως και η νέα αποστολή που αφορά την αλλαγή σας.
Τα προϊόντα θα πρέπει να είναι στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία. 
Η επιστροφή πραγματοποιείται με την ταχυμεταφορική εταιρεία από την οποία παραλάβατε την παραγγελία σας. 
Θα πρέπει να εσωκλείονται όλα τα παραστατικά, προωθητικά φυλλάδια, η οτιδήποτε άλλο συνόδευε το προϊόν η προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε.
Για να πραγματοποιηθεί η αλλαγή θα πρέπει πρώτα να στείλετε το προϊόν που θέλετε να αλλάξετε.
Αφού παραλάβουμε και ελεγχθεί το προϊόν, θα φύγει άμεσα το αντίστοιχο προϊόν που επιλέξατε για την αλλαγή σας..
Εάν το κόστος του αρχικού προϊόντος που κάνετε αλλαγή είναι μεγαλύτερο από τη νέα σας παραγγελία, μπορείτε να ζητήσετε να σας επιστρέψουμε τη διαφορά με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της επιλογής σας ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το ποσό σε επόμενη αγορά σας από το topshoes.gr. 
Σε αυτή τη περίπτωση θα σας στείλουμε εκπτωτικό κωδικό που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε επόμενη αγορά σας.
Εάν το κόστος της αλλαγής του προϊόντος που θέλετε να κάνετε υπερβαίνει την τιμή της αρχικής παραγγελίας σας, και θέλετε να πληρώσετε με αντικαταβολή, τότε επιβαρύνεστε με τα έξοδα αντικαταβολής που είναι 2,50€ συν τη διαφορά τιμής τα οποία και πληρώνετε στο courier με την παραλαβή. 
Αν υπάρχει δυνατότητα κατάθεσης σε τραπεζικό μας λογαριασμό, δεν ισχύει η χρέωση των 2,50€ ευρώ της αντικαταβολής και πληρώνετε μόνο το ποσό της διαφοράς. 
Αλλαγές γίνονται μόνο σε είδη της ίδιας σεζόν. Σε περίπτωση εκπτωτικού είδους ή προσφοράς, η αλλαγή γίνεται μόνο με εκπτωτικό είδος ή προσφοράς αντίστοιχα. 
Ειδικά για περιόδους εκπτώσεων οι αλλαγές γίνονται με τις τρέχουσες τιμές των προϊόντων.
Τα προϊόντα προσέχουμε να φεύγουν από εμάς σε άριστη κατάσταση. Παρόλα αυτά σε περίπτωση που παρά τη δική μας προσοχή παραλάβετε προϊόν σε ελαττωματική κατάσταση οφείλετε να μας ενημερώσετε άμεσα για το γεγονός και το προϊόν θα αντικατασταθεί με δική μας επιβάρυνση των μεταφορικών.
Σε περίπτωση που η παραγγελία επιστραφεί γιατί δεν παραλήφθηκε ποτέ από εσάς, μετά από προσπάθεια της ταχυμεταφορικής εταιρείας αλλά και δική μας, σε ενδεχόμενη νέα παραγγελία ή επανεκτέλεσή της θα χρεωθείτε τα μεταφορικά. 
Όλες οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο από την αντίστοιχη ταχυμεταφορική που παραλάβατε την παραγγελίας στην παρακάτω διεύθυνση και πάντα κατόπιν συνεννοήσεως με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών μας :
TOPSHOES.GR 
ΚΡΙΕΖΩΤΟΥ & ΣΥΓΓΡΟΥ 
ΧΑΛΚΙΔΑ 34132
ΤΗΛ. 2221023714
Επίσης μετά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχετε δικαίωμα υπαναχώρησης.
Για τα προϊόντα και τη επιστροφή τους ισχύει ακριβώς ότι και στη περίπτωση αλλαγής όπως αναφέραμε στην παραπάνω παράγραφο.
Αυτό που θα πρέπει να προσεχθεί είναι η επιστροφή του προϊόντος να γίνει εντός 15 ημερών από τη παραλαβή και να εσωκλείσετε όλα τα παραστατικά ή οτιδήποτε άλλο συνόδευε το προϊόν.
Επίσης θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 2221023714 για να μας το γνωστοποιήσετε και να σας βοηθήσουμε σε ότι χρειαστεί.
Η επιστροφή γίνεται δεκτή μόνο από την αντίστοιχη ταχυμεταφορική που παραλάβατε εκτός αν αναλάβετε το κόστος της μέχρι την έδρα μας εσείς.
Τα χρήματά σας θα επιστραφούν σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε ή με τη μορφή ηλεκτρονικού κουπονιού στο e-mail σας για μελλοντική αγορά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μετά από την παραλαβή της επιστροφής σας.
Η αποζημίωση-επιστροφή των χρημάτων δεν περιλαμβάνει το κόστος των μεταφορικών, το οποίο και αφαιρείται από την αξία του προϊόντος και όχι από το συνολικό ποσό το οποίο μπορεί να εμπεριέχει και άλλες χρεώσεις. 
Το κόστος αυτό είναι ίσο με την αξία της υπηρεσίας που παρέχεται σε εμάς από την ταχυμεταφορική και αυτή τη στιγμή είναι στα 4,50€.
Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων για περισσότερα από 2 ζεύγη θα αφαιρείται το ποσό των 2,00€ άνα ζεύγος.
Σε περίοδο εκπτώσεων, για την επιστροφή των χρημάτων, θα λαμβάνεται υπόψιν το ποσό που πλήρωσε ο πελάτης.
Τα χρήματα επιστρέφονται εντός 15 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας. Οποιαδήποτε περίπτωση που αφορά επιστροφή χρημάτων από την εταιρεία στον αγοραστή εννοείτε πάντα ως άτοκη.
Σε περίπτωση δεύτερης αλλαγής το κόστος μεταφορικών είναι στα 4,00€ και αφορά την επιστροφή του προϊόντος από εσάς και την αποστολή του νέου προϊόντος από εμάς, πάντα με την εκάστοτε ταχυμεταφορική που συνεργαζόμαστε.

ΚΥΠΡΟΣ - ΕΥΡΩΠΗ - ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Μετά την παραλαβή της παραγγελία σας έχετε δικαίωμα επιστροφής η αλλαγής της, κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας στο [email protected] η τηλεφωνικά στο 2221023714 και 2118000494.
Οι αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 20 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας.
Η επιστροφή του προϊόντος γίνεται με χρέωση δική σας. 
Επίσης για να γίνει δεκτή αλλαγή ή επιστροφή προϊόντος θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να είναι στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία.
Η χρέωση για την αποστολή της νέας σας παραγγελίας είναι 9€ για Κύπρο, 14€ για Ευρώπη και 20€ για Υπόλοιπο Κόσμο.
Σε περίπτωση υπαναχώρησης και επιστροφής χρημάτων ισχύουν τα εξής:
Όλα τα έξοδα που αφορούν μεταφορικά, τραπεζικά ή άλλα έξοδα που προκύπτουν κατά την αποστολή και επιστροφή της παραγγελίας βαρύνουν αποκλειστικά τον αγοραστή.
Η διεύθυνση επιστροφής των προϊόντων είναι:
TOPSHOES.GR
ΚΡΙΕΖΩΤΟΥ & ΣΥΓΓΡΟΥ
ΧΑΛΚΙΔΑ 34132
ΤΗΛ. 2221023714

6. ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Στα πλαίσια του νέας Ευρωπαϊκής νομοθεσίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων GDPR ανανεώνουμε τους όρους χρήσης για την ασφάλεια των συναλλαγών και την πολιτική απορρήτου.
Το topshoes.gr συλλέγει προσωπικά δεδομένα εφόσον ο ίδιος επισκέπτης/χρήστης επιλέξει να τα χορηγήσει και ειδικότερα:
• Όταν ο επισκέπτης/χρήστης εγγράφεται στις υπηρεσίες του
• Όταν χρησιμοποιεί τη παροχή υπηρεσιών μας για τη αγορά προϊόντων
• Όταν επισκέπτεται τις σελίδες του ή/και εισέρχεται στα προωθητικά/διαφημιστικά προγράμματά του.
Συλλέγει μόνο όσα δεδομένα χρειάζεται για να μπορεί να εξυπηρετεί καλύτερα τους επισκέπτες/χρήστες του topshoes.gr.
Προσωπικά δεδομένα είναι το ονοματεπώνυμο, το φύλλο, η διεύθυνση παραλαβής ή επιστροφής προϊόντων, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, το τηλέφωνο σας, και σε περιπτώσεις τιμολογίου το ΑΦΜ, το επάγγελμα, η ΔΟΥ, η διεύθυνση, η ηλεκτρονική διεύθυνση (email) και το τηλέφωνο. Κατά περίπτωση μπορεί να ζητηθεί ή και να δοθεί από τον ίδιο τον επισκέπτη/χρήστη κάποιο συμπληρωματικό στοιχείο.
Το topshoes.gr χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα του επισκέπτη/χρήστη για:
-Την καλύτερη και σωστότερη, σύμφωνα με τα στοιχεία που μας διαθέτει, παροχή των υπηρεσιών για την αγορά, αποστολή, επιστροφή προϊόντων που επιθυμείτε να λάβετε από εμάς.
-Την ενημέρωση τους σχετικά με νέες προσφορές προϊόντων και υπηρεσιών.
-Την ενημερωτική υποστήριξη του επισκέπτη/χρήστη και την επιλογή του περιεχομένου που του προσφέρει, ούτως ώστε να είναι συναφές με τις γενικές προτιμήσεις του.
-Την ικανοποίηση των εκάστοτε απαιτήσεων των πελατών/χρηστών του σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που διατίθενται από και μέσω του topshoes.gr

Επίσης συγκεκριμένου τύπου πληροφορίες συλλέγονται αυτόματα, κάθε φορά που ο επισκέπτης/χρήστης εισέρχεται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Γι’ αυτό το λόγο χρησιμοποιούμε τεχνολογία «cookies» τα οποία είναι μικρά αρχεία (text files) προκειμένου να εντοπίζουμε τον συνολικό αριθμό των επισκεπτών στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπό µορφή συνολικής απαρίθμησης. Σε αυτή τη διαδικασία δεν εξάγουμε αυτόματα πληροφορίες επί προσωπικών δεδομένων. Τα «cookies» χρησιμοποιούνται μόνο για τη συλλογή μη προσωπικών ανωνυμοποιημένων πληροφοριών όπως π.χ. τον τύπο του browser, το λειτουργικό σύστημα και τα ονόματα πεδίου προκειμένου να προσαρμοστεί η ιστοσελίδα στις ανάγκες κάθε επισκέπτη και να βελτιωθεί η εμπειρία που αποκομίζει ο επισκέπτης της ιστοσελίδας. Τα Cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς.
Ο επισκέπτης / χρήστης του www.topshoes.gr μπορεί να ρυθμίσει το διακομιστή (browser) του κατά τέτοιο τρόπο ώστε είτε να τον προειδοποιεί για τη χρήση των cookies σε συγκεκριμένες υπηρεσίες του www.topshoes.gr, είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης cookies σε καμία περίπτωση. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης / χρήστης των συγκεκριμένων υπηρεσιών και σελίδων του www.topshoes.gr δεν επιθυμεί την χρήση cookies για την αναγνώριση του δεν μπορεί να έχει περαιτέρω πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές. Η διεύθυνση IP μέσω της οποία ο Η/Υ του επισκέπτη/χρήστη έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο και στη συνέχεια στο topshoes.gr κρατείται για τεχνικούς λόγους και αξιοποιείτε αποκλειστικά και μόνο για τη συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων και εφαρμογή δικλείδων ασφαλείας.
Σχετικά με τα newsletter που μπορεί να λαμβάνει κάποιος από εμάς αφού ο ίδιος κάνει την εγγραφή του, μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να κάνει διαγραφή (unsubscribe) ακολουθώντας τη διαδικασία που αναγράφετε σε κάθε ηλεκτρονική επικοινωνία (email) που έχουμε με τον χρήστη. Επίσης μπορεί να ζητήσει από εμάς την διαγραφή όλων των στοιχείων του.

Σε αυτή τη περίπτωση η εταιρεία μας θα διαγράψει όλα τα στοιχεία του χρήστη άμεσα, δικαιούμενη ενδεχομένος να ζητήσει πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το αίτημα του χρήστη.
Η εταιρεία μας δεσμεύεται όσον αφορά στην εξασφάλιση της ασφάλειας και της ακεραιότητας των δεδομένων που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες/μέλη του topshoes.gr. Ως εκ τούτου λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση των προσωπικών σας δεδομένων και των συναλλαγών.
Η εταιρεία δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή καθ' οποιονδήποτε τρόπο δημοσίευση ή/και κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών / μελών του topshoes.gr σε κανένα τρίτο φορέα, παρά μόνο εφόσον:
• Έχει τη ρητή συγκατάθεση των επισκεπτών / χρηστών / μελών για τη διοχέτευση προσωπικών δεδομένων
• Η διοχέτευση των προσωπικών δεδομένων προς νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με το www.topshoes.gr καθίσταται αναγκαία για την υλοποίηση των επιθυμιών ή/και παραγγελιών των χρηστών/μελών. Τα νομικά και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με το topshoes.gr έχουν το δικαίωμα να επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες/μέλη του topshoes.gr καταθέτουν σε αυτό μόνο στο βαθμό που είναι απόλυτα αναγκαίος για την παροχή υποστήριξης προς το topshoes.gr
• Επιτάσσεται λόγω συμμόρφωσης με τις σχετικές διατάξεις του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.
Το topshoes.gr δεν αποθηκεύει στη βάση δεδομένων που χρησιμοποιεί και κατά οποιοδήποτε τρόπο οικονομικά στοιχεία των πελατών της (στοιχεία πιστωτικής κάρτας, λογαριασμοί τραπεζών)

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.topshoes.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές.
Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.
Επίσης για την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραγγελίας αποδέχεστε την αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων τόσο απευθείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας έχετε γνωστοποιήσει καθώς και τυχόν τηλεφωνική επικοινωνία στα τηλέφωνα που έχετε καταχωρήσει από υπαλλήλους της εταιρείας μας.
Η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που κάποια από τις συμβατικές ή νόμιμες υποχρεώσεις της δεν εκπληρωθούν σωστά ή/και έγκαιρα εξαιτίας της εκ μέρους σας αποστολής λανθασμένων προσωπικών στοιχείων. Υποχρεούστε να ενημερώνετε εκ νέου τα στοιχεία σας κάθε φορά που επέρχεται κάποια αλλαγή σε αυτά. Το σύνολο των δεδομένων σας προστατεύονται και προορίζονται μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.
Τέλος, έχετε, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του Ν. 2472/1997.
Το www.topshoes.gr ενεργεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Τα προσωπικά σας στοιχεία τηρούνται με ασφάλεια για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος ως μέλος του ηλεκτρονικού καταστήματος www.topshoes.gr και διαγράφονται όποτε ζητηθεί από εσάς.

7. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη των υπηρεσιών του www.topshoes.gr υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 όπως και το Νόμο 2774/1999 και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ), αλλά και σύμφωνα με τον νέο κανονισμό GDPR που ψηφίστηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του Διαδικτύου όσο και του υπάρχοντος - αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου - πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος. Σε κάθε περίπτωση το www.topshoes.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών/χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης/χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του www.topshoes.gr

8. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ & ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ

Προκειμένου να πραγματοποιήσετε αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.topshoes.gr θα σας ζητηθούν και θα πρέπει να συμπληρώσετε με ακρίβεια τα στοιχεία που απαιτούνται στη σχετική φόρμα για την εγγραφή σας.
Από τη στιγμή που θα δώσετε τα στοιχεία σας έχετε εγγραφεί και ως μέλος στο ηλεκτρονικό κατάστημα του www.topshoes.gr
Ο πελάτης υποχρεούται όπως υποδείξει μία διεύθυνση (κατοικίας ή εργασίας) για την παράδοση της παραγγελίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε εργάσιμες ημέρες και ώρες. Σε περίπτωση που η διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας δηλωθεί λάθος η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά τον πελάτη.
Ο πελάτης απαγορεύεται να μεταπωλεί τα προϊόντα που αγοράζει. Κάθε πώληση προϊόντος προορίζεται για την αποκλειστική χρήση του πελάτη ή για την αποκλειστική χρήση του προσώπου στο όνομα του οποίου γίνεται η παράδοση. Στην τελευταία περίπτωση ο πελάτης εγγυάται για την αποδοχή των όρων της παρούσης από τον τελικό χρήστη του προϊόντος.
Ο πελάτης αναγνωρίζει ότι η απόδοση των χρωμάτων μπορεί να έχει απόκλιση από την πραγματικότητα σε επίπεδα αποχρώσεων και τόνων, καθώς αποδίδονται από ηλεκτρονικά μηχανήματα, οι ρυθμίσεις των οποίων επηρεάζονται από πολλές παραμέτρους και ορίζονται από τις δυνατότητες του κάθε μηχανήματος αλλά και τον εκάστοτε χρήστη.
Ο πελάτης έχει το δικαίωμα αλλαγής προϊόντων ισόποσης η διαφορετικής αξίας, εφόσον αυτά δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ή μεταποιηθεί, εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή τους. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να επικοινωνήσει με την εταιρεία τηλεφωνικά η με email για την επιστροφή των προϊόντων και ενημερώνοντας αυτήν για τα νέα προϊόντα που επιθυμεί, εφόσον αυτά είναι διαθέσιμα. Ο πελάτης έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει, εφόσον δεν έχει ανοιχτεί η συσκευασία του προϊόντος, εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του, επιστρέφοντας με δικά του έξοδα το προϊόν στην αρχική του κατάσταση.

9. ΟΡΘΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Σε κάθε χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος www.topshoes.gr αναλαμβάνετε την υποχρέωση και αποδέχεστε ότι δε θα χρησιμοποιείτε το TopShoes.gr για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δε δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με τη νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις ( όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό τη διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

10. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Το σύνολο του περιεχομένου της ιστοσελίδας μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας μας συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται ως εκ τούτου οποιαδήποτε αντιγραφή αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παραγωγής εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου, αναδημοσίευση φωτογραφιών, σημάτων, λογοτύπων, banners, layouts, interface, γραφιστικών σχεδίων, διαφημιστικών ή προωθητικών ενεργειών χωρίς την έγγραφη συναίνεση της εταιρείας. Τυχόν αντίθετες με την ανωτέρω απαγόρευση ενέργειες αποτελούν προσβολή των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και η εταιρεία μας επιφυλάσσεται για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματος σε περίπτωση παραβίασης-υποκλοπής της πνευματικής ιδιοκτησίας της και τη διεκδίκηση κάθε ζημίας που θα προκληθεί από αυτήν.

11. Black Friday & άλλες έκτακτες εκπτωτικές ενέργειες.

Για το διάστημα της προωθητικής ενέργειας Black Friday όπως τυχόν άλλων βραχύχρονων ενεργειών ισχύουν οι εξής όροι :
1. Σε περίπτωση αλλαγής προϊόντος που έχει αγοραστεί πριν την προωθητική ενέργεια, η αλλαγή μπορεί να πραγματοποιηθεί με οποιοδήποτε προϊόν το οποίο δε βρίσκεται στην ενότητα "Black Friday" ή της όποιας παρόμοιας ενέργειας. Εάν επιθυμείτε αλλαγή με προϊόν της ενότητας αυτής για τη διαφορά της τιμής θα υπολογιστούν οι αρχικές τιμές των προϊόντων.
2. Σε περίπτωση αλλαγής προϊόντος που έχει αγοραστεί κατά την προωθητική ενέργεια, η αλλαγή σε νούμερο θα γίνεται χωρίς επιβάρυνση. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας σε νούμερο μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε άλλο προϊόν από το site μας. Εάν υπάρχει διαφορά τιμής για τη διαφορά αυτή θα υπολογιστεί η αξία του προϊόντος που αιτείστε μείον την αξία της αγοράς σας.
3. Στο διάστημα της προωθητικής ενέργειας δεν ισχύει οποιαδήποτε χρήση εκπτωτικού κουπονιού. Τα κουπόνια που ίσως έχετε λάβει θα ισχύουν με το πέρας της προωθητικής ενέργειας.
4. Υπάρχει πιθανότητα μικρής καθυστέρησης στην εκτέλεση της παραγγελίας λόγω μεγαλύτερου όγκου παραγγελιών τις ημέρες αυτές. Επίσης θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας αντίστοιχη καθυστέρηση από την ταχυμεταφορική εταιρεία για τους ίδιους λόγους.
5. Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, ισχύουν οι όροι και οι προϋποθέσεις των γενικών όρων χρήσης.

12. ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Η εταιρεία έχει το απόλυτο δικαίωμα να τροποποιήσει οποτεδήποτε και αναιτιολόγητα τους παρόντες όρους χρήσης με/ή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Αυτό όπως και κάθε αλλαγή που μπορεί να γίνει στην ιστοσελίδα μας γίνεται πάντα με γνώμονα την καλύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτησή σας. Κάθε τροποποίηση των όρων ισχύει αυτόματα με την ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα.
Σε κάθε χρήση στον ιστότοπο του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, είτε για περιήγηση είτε για αγορές ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, δηλώνετε ότι διαβάσατε τους παρόντες όρους και τους αποδέχεστε πλήρως.
Αν ένας από τους όρους που αναφέρονται στου όρους χρήσης είναι ή καταστεί άκυρος οι υπόλοιποι όροι της παρούσας σύμβασης δεν θίγονται.
Ευχαριστούμε πολύ για την συνεργασία σας.

Με εκτίμηση
Η ομάδα του TopShoes.gr