ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ, ΑΛΛΑΓΩΝ, ΑΚΥΡΩΣΗ και ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Συνοπτικά:
Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατό.
Χρονικό περιθώριο επιστροφής προϊόντος ή υπαναχώρησης 15 ημέρες.
Δωρεάν αλλαγή σε προϊόντα αξίας άνω των 35,00€
Χρέωση 2€ για την αλλαγή σε προϊόντα αξίας έως 35,00€
Αλλαγή σε προϊόντα με έκπτωση από 50% και άνω η χρέωση είναι 3,00€.
Οι επιστροφές των προϊόντων με δική μας χρέωση, γίνονται μόνο με τις συνεργαζόμενες ταχυμεταφορικές (courier).
Σε περίπτωση υπαναχώρησης, ο πελάτης αναλαμβάνει την επιστροφή του προϊόντος ή της παραγγελίας του, με courier της επιλογής του και χρέωση δική του.
Όλες οι επιστροφές γίνονται στην παρακάτω διεύθυνση, καθώς δεν παραλαμβάνουμε επιστροφές από οποιοδήποτε άλλο χώρο.
TOPSHOES.GR 
ΚΡΙΕΖΩΤΟΥ & ΣΥΓΓΡΟΥ
ΧΑΛΚΙΔΑ 34132
ΤΗΛ. 2221023714

Αναλυτικά:
Μετά την παραλαβή του προϊόντος έχετε δικαίωμα επιστροφής ή αλλαγής της παραγγελίας σας.
Θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας, είτε μέσω e-mail στο info@topshoes.gr είτε τηλεφωνικά στο 2118000494 & 2221023714.
Η επιστροφή του προϊόντος ή της παραγγελίας πρέπει να γίνει εντός 15 ημερών από τη παραλαβή του.
Η πρώτη σας αλλαγή είναι δωρεάν για προϊόντα αξίας άνω των 35,00€.
Δηλαδή η επιστροφή γίνεται με δικά μας έξοδα όπως και η νέα αποστολή που αφορά την αλλαγή σας.
Αφού επικοινωνήσετε μαζί μας και ενημερωθούμε για το/τα προϊόν/ντα που θέλετε να αλλάξετε θα σας ενημερώσουμε για τη διαδικασία και θα δεσμεύσουμε το/τα νέο/α προϊόν/ντα που θα θελήσετε.
Δε γίνονται αλλαγές με τη διαδικασία χέρι-χέρι  καθώς είναι απαραίτητος ο ποιοτικός έλεγχος της επιστροφής σας.
Τα προϊόντα θα πρέπει να είναι στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία.
Η εταιρεία μας δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται να αντικαταστήσει τα προϊόντα αυτά.
Η επιστροφή πραγματοποιείται αποκλειστικά με την ίδια courier από την οποία παραλάβατε την παραγγελία σας.
Δεν γίνεται δεκτή επιστροφή/αλλαγή με άλλη courier εκτός από αυτή που παραλάβατε αν δεν υπάρξει συμφωνία μεταξύ μας.
Δεν γίνεται δεκτή επιστροφή/αλλαγή προϊόντος που έχει κολλημένη ταινία ή οτιδήποτε άλλο πάνω στο κουτί του προϊόντος.
Χρησιμοποιήστε μια σακούλα για να το συσκευάσετε. Δεν παραλαμβάνουμε κουτιά που δεν είναι συσκευασμένα.
Θα πρέπει να εσωκλείονται όλα τα παραστατικά, προωθητικά φυλλάδια, η οτιδήποτε άλλο συνόδευε το προϊόν η προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε.
Αφού παραλάβουμε και ελεγχθεί η επιστροφή σας, θα φύγει άμεσα το/τα αντίστοιχο/α προϊόν/ντα που επιλέξατε για την αλλαγή σας.
Εάν το κόστος του αρχικού προϊόντος που κάνετε αλλαγή είναι μεγαλύτερο από τη νέα σας παραγγελία, μπορείτε να ζητήσετε να σας επιστρέψουμε τη διαφορά με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της επιλογής σας ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το ποσό σε επόμενη αγορά σας στο topshoes.gr.
Σε αυτή τη περίπτωση θα σας στείλουμε εκπτωτικό κωδικό που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε επόμενη αγορά σας.
Εάν το κόστος της αλλαγής του προϊόντος που θέλετε να κάνετε υπερβαίνει την τιμή της αρχικής παραγγελίας σας, και θέλετε να πληρώσετε με τη μέθοδο της αντικαταβολής, τότε επιβαρύνεστε με τα έξοδα αντικαταβολής που είναι 2,50€ συν τη διαφορά τιμής τα οποία και πληρώνετε στο courier κατά την παραλαβή.
Αν υπάρχει δυνατότητα κατάθεσης σε τραπεζικό μας λογαριασμό, δεν ισχύει η χρέωση της αντικαταβολής και πληρώνετε μόνο το ποσό της διαφοράς.
Σε περίπτωση που το προϊόν το οποίο θέλετε να αλλάξετε είναι μικρότερης αξίας των 35,00€ υπάρχει χρέωση για την πρώτη αλλαγή σας 2,00€.
Και σε αυτή τη περίπτωση θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να γίνει κράτηση του/των προϊόντος/ων και να διευθετήσουμε όλες τις λοιπές σχετικές ενέργειες οι οποίες είναι οι ίδιες που ισχύουν και για τις δωρεάν αλλαγές, εκτός από την διαφορετική χρέωση τους.
Για προϊόντα με έκπτωση από 50% και άνω, η χρέωση για τη διαδικασία της αλλαγής είναι 3,00€.
Αλλαγές γίνονται μόνο σε είδη της ίδιας σεζόν. Σε περίπτωση εκπτωτικού είδους ή προσφοράς, η αλλαγή γίνεται μόνο με εκπτωτικό είδος ή προσφοράς αντίστοιχα.
Ειδικά για περιόδους εκπτώσεων οι αλλαγές γίνονται με τις τρέχουσες τιμές των προϊόντων.
Τα προϊόντα προσέχουμε να φεύγουν από εμάς σε άριστη κατάσταση. Παρόλα αυτά σε περίπτωση που παρά τη δική μας προσοχή παραλάβετε προϊόν σε ελαττωματική κατάσταση οφείλετε να μας ενημερώσετε άμεσα και το πολύ εντός 5 εργάσιμων για το γεγονός ώστε να γίνει το συντομότερο δυνατό η επιστροφή του, ο έλεγχος και η αποστολή νέου προϊόντος.
Σε περίπτωση που η παραγγελία επιστραφεί γιατί δεν παραλήφθηκε από εσάς, μετά από προσπάθεια της εταιρείας courier αλλά και δική μας, σε ενδεχόμενη νέα παραγγελία ή επανεκτέλεσή της θα πρέπει να εξοφληθεί πριν την αποστολή της.
Όλες οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο από την αντίστοιχη courier που παραλάβατε την παραγγελία σας στην παρακάτω διεύθυνση και πάντα κατόπιν συνεννοήσεως με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών μας:
TOPSHOES.GR 
ΚΡΙΕΖΩΤΟΥ & ΣΥΓΓΡΟΥ
ΧΑΛΚΙΔΑ 34132
ΤΗΛ. 2221023714
Σε περίπτωση αλλαγής για δεύτερη φορά το κόστος μεταφορικών είναι 4,00€ ανεξάρτητα της τιμής του προϊόντος και αφορά την επιστροφή ενός προϊόντος από εσάς και την αποστολή ενός προϊόντος από εμάς, πάντα με την εκάστοτε ταχυμεταφορική που συνεργαζόμαστε.
Για διαφορά τιμής και αντικαταβολή ισχύει ό,τι έχουμε αναφέρει παραπάνω.
Προσοχή: Για προϊόντα τα οποία έχουν αγοραστεί στο φυσικό μας κατάστημα, οι αλλαγές γίνονται δεκτές μόνο στο κατάστημα και με τις ισχύουσες σε αυτό τιμές την μέρα της αλλαγής.

Ακύρωση παραγγελίας

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας αφού επικοινωνήσετε μαζί μας το συντομότερο δυνατό είτε τηλεφωνικά 2118000494, είτε με e-mail στο info@topshoes.gr.
Αυτό μπορεί να γίνει μέχρι τη στιγμή που λαμβάνετε το e-mail για την αποστολή της παραγγελίας σας.
Από τη στιγμή που θα παραλάβει η courier την παραγγελία και λόγω του ότι υπάρχει χρέωση σε εμάς, επόμενη παραγγελία θα πρέπει να εξοφληθεί πριν αποσταλεί.

Δικαίωμα υπαναχώρησης

Μετά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχετε δικαίωμα υπαναχώρησης.
Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail στο info@topshoes.gr ή τηλεφωνικά στο 2118000494 για να μας το γνωστοποιήσετε και να σας βοηθήσουμε σε ό,τι χρειαστεί.
Προσοχή: Στην περίπτωση υπαναχώρησης τα μεταφορικά της επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη και η αποστολή θα πρέπει να γίνει μόνο στην διεύθυνση που ορίζουμε σαν έδρα και όχι να γίνει παραλαβή από διαφορετικό σημείο καθώς δεν θα παραλαμβάνεται από εμάς.
Εναλλακτικά η επιστροφή των προϊόντων μπορεί να γίνει με δική μας χρέωση αφού πρώτα σας ενημερώσουμε για τη διαδικασία.
Η επιστροφή πραγματοποιείται αποκλειστικά με την εκάστοτε συνεργαζόμενη courier της εταιρείας μας.
Σε αυτή τη περίπτωση υπάρχει χρέωση 3,00€ από την αξία του προϊόντος.
Τα προϊόντα θα πρέπει να είναι στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία.
Η εταιρεία μας δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται να αντικαταστήσει τα προϊόντα αυτά.
Η επιστροφή του προϊόντος πρέπει να γίνει εντός 15 ημερών από την παραλαβή και να εσωκλείσετε όλα τα παραστατικά ή οτιδήποτε άλλο συνόδευε το προϊόν.
Τα χρήματά σας θα επιστραφούν ανάλογα τον τρόπο πληρωμή σας ή με τη μορφή ηλεκτρονικού κουπονιού στο e-mail σας για μελλοντική αγορά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μετά από την παραλαβή της επιστροφής σας.
Η επιστροφή των χρημάτων δεν περιλαμβάνει τυχόν έξτρα χρεώσεις όπως η αντικαταβολή, παράδοση Σαββάτου, συγκεκριμένη ώρα παράδοσης ή οτιδήποτε άλλο επιβαρύνει με έξτρα χρέωση τη παραγγελία σας.
Σε κάθε περίπτωση για την επιστροφή των χρημάτων, θα λαμβάνεται υπόψιν το ποσό που πλήρωσε ο πελάτης.
Τα χρήματα με βάση το ισχύον νομικό πλαίσιο επιστρέφονται εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας. Σε περίπτωση κατάθεσης σε διαφορετική τράπεζα, το έμβασμα το επιβαρύνεται ο δικαιούχος (πελάτης) και όχι ο καταθέτης (topshoes.gr).
Οποιαδήποτε περίπτωση που αφορά επιστροφή χρημάτων από την εταιρεία στον αγοραστή εννοείτε πάντα ως άτοκη.
Το δικαίωμα υπαναχώρησης δεν εφαρμόζεται σε περίπτωση που η αγορά σας έχει πραγματοποιηθεί στο φυσικό μας κατάστημα.
Μπορώ να επιστρέψω παραγγελία με τιμολόγιο;
Για παραγγελίες για τις οποίες έχει γίνει έκδοση τιμολογίου δεν δίνεται η δυνατότητα επιστροφής λόγω υπαναχώρησης.
Κάθε αγορά με έκδοση τιμολογίου αποτελεί σύμβαση μεταξύ δύο συμβαλλόμενων με αντικείμενο την απόκτηση προϊόντων που προορίζονται για επαγγελματική και όχι προσωπική χρήση. Δεδομένου ότι ο πωλητής έχει αποστείλει το σωστό προϊόν, το οποίο δεν παρουσιάζει κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα, η σύμβαση δεν παρέχει στον αγοραστή το δικαίωμα υπαναχώρησης. Τα παραπάνω προκύπτουν από το 1α περ. 1 του ν. 2251/1994 για την προστασία των καταναλωτών.
Αν όμως το προϊόν που παρέλαβες δεν είναι το ίδιο με αυτό στην περιγραφή του προϊόντος στο topshoes.gr ή είναι ελαττωματικό τότε μπορείς να το επιστρέψεις σύμφωνα με τους όρους που ισχύουν για τα προϊόντα αυτά.

ΚΥΠΡΟΣ – ΕΥΡΩΠΗ

Αλλαγές από παραγγελίες εκτός Ελλάδος προς το παρόν δεν γίνονται δεκτές εκτός από την περίπτωση που το προϊόν το οποίο παραλάβατε δεν είναι αυτό το οποίο είχατε παραγγείλει. Μετά την παραλαβή της παραγγελία σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας στο info@topshoes.gr ή τηλεφωνικά στο +302118000494.
Η αποστολή της επιστροφής θα πρέπει να γίνει εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας.
Για την περίπτωση αυτή δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση για εσάς και τα έξοδα επιστροφής και αποστολής επιβαρύνουν εμάς.
Για να γίνει δεκτή η αντικατάσταση του προϊόντος θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να είναι στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία.
Σε περίπτωση υπαναχώρησης και επιστροφής χρημάτων ισχύουν τα εξής:
Όλα τα έξοδα που αφορούν μεταφορικά, τραπεζικά ή άλλα έξοδα που προκύπτουν κατά την αποστολή και επιστροφή της παραγγελίας βαρύνουν αποκλειστικά τον αγοραστή.
Η διεύθυνση επιστροφής των προϊόντων είναι:
TOPSHOES.GR
ΚΡΙΕΖΩΤΟΥ & ΣΥΓΓΡΟΥ
ΧΑΛΚΙΔΑ 34132
ΤΗΛ. 2221023714