ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ, ΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ
Μετά την παραλαβή του προϊόντος έχετε δικαίωμα επιστροφής ή αλλαγής κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας μέσω e-mail στο info@topshoes.gr ή τηλεφωνικά στο 2221023714 & 2118000494 εντός 15 ημερών.
Η πρώτη σας αλλαγή είναι δωρεάν. Δηλαδή η επιστροφή γίνεται με έξοδα δικά μας όπως και η νέα αποστολή που αφορά την αλλαγή σας.
Τα προϊόντα θα πρέπει να είναι στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία.
Η επιστροφή πραγματοποιείται με την ταχυμεταφορική εταιρεία από την οποία παραλάβατε την παραγγελία σας.
Θα πρέπει να εσωκλείονται όλα τα παραστατικά, προωθητικά φυλλάδια, η οτιδήποτε άλλο συνόδευε το προϊόν η προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε.
Για να πραγματοποιηθεί η αλλαγή θα πρέπει πρώτα να στείλετε το προϊόν που θέλετε να αλλάξετε, και αφού παραλάβουμε και ελεγθεί το προϊόν θα φύγει άμεσα το αντίστοιχο προϊόν που επιλέξατε για την αλλαγή σας.
Ειδικά για την περίοδο των εκπτώσεων οι αλλαγές θα γίνονται με τις τρέχουσες τιμές.
Εάν το κόστος του αρχικού προϊόντος που κάνετε αλλαγή είναι μεγαλύτερο από τη νέα σας παραγγελία, μπορείτε να ζητήσετε κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της επιλογής σας τη διαφορά της τιμής ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το ποσό στην επόμενη αγορά σας από το topshoes.gr. 
Εάν το κόστος της αλλαγής του προϊόντος που θέλετε να κάνετε υπερβαίνει την τιμή της αρχικής παραγγελίας σας, τότε επιβαρύνεστε με τα έξοδα αντικαταβολής που είναι 2,50€ και πληρώνετε τη διαφορά τιμής στο courier με την παραλαβή.
Σε περίπτωση πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό, δεν ισχύει η χρέωση των 2,50€ ευρώ της αντικαταβολής.
Αλλαγές γίνονται μόνο σε είδη της ίδιας σεζόν. Σε περίπτωση εκπτωτικού είδους ή προσφοράς, η αλλαγή γίνεται μόνο με εκπτωτικό είδος ή προσφοράς αντίστοιχα.
Τα προϊόντα προσέχουμε να φεύγουν από εμάς σε άριστη κατάσταση. Παρόλα αυτά σε περίπτωση που παρά τη δική μας προσοχή παραλάβετε προϊόν σε ελαττωματική κατάσταση οφείλετε να μας ενημερώσετε άμεσα για το γεγονός και το προϊόν θα αντικατασταθεί με δική μας επιβάρυνση των μεταφορικών.
Σε περίπτωση που η παραγγελία επιστραφεί γιατί δεν παραλήφθηκε ποτέ από εσάς, μετά από προσπάθεια της ταχυμεταφορικής εταιρείας αλλά και δική μας, σε ενδεχόμενη νέα παραγγελία ή επανεκτέλεσή της θα χρεωθείτε τα μεταφορικά.
Όλες οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο από την αντίστοιχη ταχυμεταφορική που παραλάβατε την παραγγελίας στην παρακάτω διεύθυνση και πάντα κατόπιν συνεννοήσεως με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών μας :
TOPSHOES.GR
ΚΡΙΕΖΩΤΟΥ & ΣΥΓΓΡΟΥ
ΧΑΛΚΙΔΑ 34132
ΤΗΛ. 2221023714
Επίσης μετά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχετε δικαίωμα υπαναχώρησης. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσσα μαζί μας μέσω e-mail στο info@topshoes.gr ή τηλεφωνικά στο 2221023714 και η επιστροφή του προϊόντος η της παραγγελίας να γίνει εντός 15 ημερών.
Απαραίτητη προϋπόθεση να είναι τα προϊόντα στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία και η επιστροφή να πραγματοποιηθεί με την ταχυμεταφορική εταιρεία από την οποία παραλάβατε την παραγγελία σας.
Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να εσωκλείονται όλα τα παραστατικά, προωθητικά φυλλάδια, η οτιδήποτε άλλο συνόδευε το προϊόν η προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε.
Τα χρήματά σας θα επιστραφούν σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε ή με τη μορφή ηλεκτρονικού κουπονιού στο e-mail σας για μελλοντική αγορά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μετά από την παραλαβή της επιστροφής σας.
Η αποζημίωση-επιστροφή των χρημάτων δεν περιλαμβάνει το κόστος των μεταφορικών, το οποίο και αφαιρείται από την αξία του προϊόντος και όχι από το συνολικό ποσό το οποίο μπορεί να εμπεριέχει και άλλες χρεώσεις.
Το κόστος αυτό είναι ίσο με την αξία της υπηρεσίας που παρέχεται σε εμάς από την ταχυμεταφορική και αυτή τη στιγμή είναι στα 4,50€. 
Σε περίοδο εκπτώσεων, για την επιστροφή των χρημάτων, θα λαμβάνεται υπόψιν το ποσό που πλήρωσε ο πελάτης.
Τα χρήματα επιστρέφονται εντός 15 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας. Οποιαδήποτε περίπτωση που αφορά επιστροφή χρημάτων από την εταιρεία στον αγοραστή εννοείτε πάντα ως άτοκη.
Σε περίπτωση δεύτερης αλλαγής το κόστος μεταφορικών είναι στα 4,00€ και αφορά την επιστροφή του προϊόντος από εσάς και την αποστολή του νέου προϊόντος από εμάς, πάντα με την εκάστοτε ταχυμεταφορική που συνεργαζόμαστε.

ΚΥΠΡΟΣ - ΕΥΡΩΠΗ - ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Μετά την παραλαβή της παραγγελία σας έχετε δικαίωμα επιστροφής η αλλαγής της, κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας στο info@topshoes.gr η τηλεφωνικά στο 2221023714 και 2221081514.
Οι αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 20 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας.
Η επιστροφή του προϊόντος γίνεται με χρέωση δική σας.
Επίσης για να γίνει δεκτή αλλαγή ή επιστροφή προϊόντος θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να είναι στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία.
Η χρέωση για την αποστολή της νέας σας παραγγελίας είναι 9€ για Κύπρο, 14€ για Ευρώπη και 20€ για Υπόλοιπο Κόσμο.
Σε περίπτωση υπαναχώρησης και επιστροφής χρημάτων ισχύουν τα εξής:
Όλα τα έξοδα που αφορούν μεταφορικά, τραπεζικά ή άλλα έξοδα που προκύπτουν κατά την αποστολή και επιστροφή της παραγγελίας βαρύνουν αποκλειστικά τον αγοραστή.
Η διεύθυνση επιστροφής των προϊόντων είναι:
TOPSHOES.GR
ΚΡΙΕΖΩΤΟΥ & ΣΥΓΓΡΟΥ
ΧΑΛΚΙΔΑ 34132
ΤΗΛ. 2221023714