Προβολή όλων των 3 αποτελεσμάτων

Φίλτρα Αναζήτησης
Προβολή 20 40 60 80

Η σειρά Falcotto περιλαμβάνει παπούτσια για παιδιά από 9 μηνών έως τριών ετών, τα οποία είναι ιδανικά για κάθε περίσταση και διατίθενται από μεγέθη 19 έως 26. Πρόκειται για ένα από τα top brand σε παιδικά παπούτσια. Η ποιότητα των υλικών, η σχεδίαση και η κατασκευή τους, τα κάνει μοναδικά.
Οι γονείς που επιλέγουν το Falcotto είναι σίγουροι ότι θα αγοράσουν το καλύτερο για τα παιδιά τους επειδή:
-Τα πέλματα και το πάνω μέρος είναι κατασκευασμένα με αυστηρά ελεγμένα μαλακά και εύκαμπτα υλικά που προστατεύουν τα πόδια, διασφαλίζοντας παράλληλα τη σωστή στήριξη του αστραγάλου που συνοδεύει κάθε κίνηση με φυσικό τρόπο και διασφαλίζει την ορθή ανάπτυξη του παιδιού.
-Κάθε μοντέλο Falcotto προέρχεται από συνεχή έρευνα και ανάπτυξη και πάντα μαζί με ιατρικούς εμπειρογνώμονες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Falcotto, όπως και ο Naturino, έλαβε τη σφραγίδα έγκρισης του American Paediatricians Association για το προσεκτικό και σχολαστικό τρόπο κατασκευής που πάντα διακρίνει τα προϊόντα τους.
-Με Ιταλική φινέτσα και σχεδιασμό σας επιτρέπουν να ντύσετε το παιδί σας με φρέσκο, μοντέρνο και άνετο τρόπο από τους πρώτους μήνες της ζωής τους.
-Είναι σίγουρα μια από τις Top προτάσεις μας.